[ annonse ]
Dagny Norvoll Sandvik Dagny Norvoll Sandvik Foto: Privat
2. desember 2012

Dagny åpner for Sting

Skrevet av 
[ annonse ]

Dagny Norvoll Sandvik (22) fra Trømsø har allerede nådd langt i sin unge karriere som sangerinne. Hun varmet opp før Elton Johns opptreden for ti tusen mennesker i Tromsø i mars. Nå skal hun ha samme jobben for Sting, som kommer til Bangkoks Impact Arena 12. desember.

Den unge jenta, som bruker kun fornavnet som artistnavn, oppholder seg for tiden i Bangsarey, hvor hun spiller inn et album i det nye Karma Sound Studios. Dette er eid av Chris Cracker, som har vært produsent og manager i musikkindustrien i mange år.

Det er norske Bjørn Holbæk-Hanssen, som driver Bama Booking & Management, som har  ordnet med kontaktene. Han har lang erfaring som manager, konsertarrangør og agent i Norge. Blant annet var han turmanager for både Jan Teigen og Dollie de Luxe.

Holbæk-Hanssen forteller at Dagny skal ha en privat konsert i Bangsarey 8. desember. På spørsmål fra oss opplyser han at konserten ikke er mer privat enn at folk som vil høre på gjerne kan møte opp. Prisen er 1500 baht, som inkluderer matservering.

Dagny er i disse dager i full sving med debutalbumet. En single med navn ”Hold on Lucy” er i ferd med å lanseres.

Holbæk-Hansen sier: – Det er imponerende at Dagny i en alder av 22 år allerede har oppnådd mer enn de fleste norske artister, support for Elton John i Norge og for Sting i Bangkok. (dae)

(Thailands Tidende utgave 10/2012 - 1. desember 2012)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)