[ annonse ]
1. januar 2013

Russere opp til debatt

Skrevet av 
[ annonse ]

Myndighetene i Pattaya holdt i forrige måned et møte med representanter for russiske turistmyndigheter og turoperatører. Blant annet var konsul Andrey Dvornikov tilstede. Han var klar i sin tale om at Pattaya begynte å få et dårlig rykte i Russland. Ifølge Pattaya Mail opplyste konsulen at det har vært mange medieoppslag om at Pattaya er et utrygt sted å feriere. De vanligste problemene dreier seg om napping av vesker og gullsmykker og innbrudd på hotellrom.

Dvornikov klagde på at det hadde blitt slutt på samarbeidet mellom politiet i Pattaya og marinen i Sattahip. Tidligere var det patruljer av marinesoldater som var med å holde gatene trygge.

Russiske representanter var også kritiske til at thailandske myndigheter tillot at hoteller tok passene til gjestene. Denne praksisen har også tyske ambassadefolk uttalt seg negativt om tidligere i høst. Pass tilhører den utstedende stat, og ingen thaier har noen rett til å konfiskere disse.

En annen ting russerne påpekte, var den store prisforskjellen på medisinsk behandling for russere sammenlignet med thaier. Tilgang på medisinsk behandling generelt var nummer to på lista over klagepunkter.

Det var ikke bare russerne som klagde. Thaiene klagde også på russerne. Viseordfører Ronakit Ekasingh sa at kommunikasjon med russere var vanskelig. Han sa at mange russiske turister overser varselskilter eller ikke forstår hva de betyr. (dae)

(Thailands Tidende utgave 1/2013 - 1. januar 2013)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)