[ annonse ]
1. februar 2013

Visumsenteret har flyttet

Skrevet av 
[ annonse ]

7. januar flyttet ambassadens visumsenter – Norway Visa Application Centre (NVAC) – fra Amarin Tower til Alma Link Building, 12. etasje, Soi Chidlom. Det ligger rett bak Central Chidlom kjøpesenter på Sukhumvit Road. Det nye visumsenteret vil fortsatt være et felles senter for Norge, Sverige og Danmark.

Det er det internasjonale firmaet VFS Global som driver visumsenteret på vegne av ambassadene. Thailands Tidende har ved et par anledninger (se link under) rapportert at det har vært problemer med falske agenter som har oppholdt seg utenfor senteret og lurt visumsøkere til å bruke store penger på unødige tjenester. Ambassaden opplyste til oss i september i fjor at den hadde vurdert den konkrete situasjonen og tatt problemene opp i møter med VFS Global og kollegene fra de andre nordiske ambassadene. De sa at problemet ble tatt svært alvorlig og at de gjentatte ganger hadde vært i kontakt med ledelsen i bygget i sakens anledning. Vi spurte ambassaden nå etter flyttingen:

– Var det på grunn av problemene med falske agenter som holdt til rundt VFS at visumsenteret ble flyttet?

Steinar Moe, konsulærassistent ved ambassaden, svarer:

– Flyttingen har ingenting med visumagenter å gjøre. Flyttingen skjer etter initiativ fra VFS, og skyldes utelukkende at leiekontrakten mellom VFS og Amarin Tower ikke ble fornyet.

Moe legger til: – Ambassadens advarsel mot bruk av visumagenter, uansett hvor de måtte befinne seg, gjelder imidlertid fortsatt. (dae)

(Thailands Tidende utgave 2/2013 – 1. februar 2013)

[ annonser ]

Ambassaden sliter med visumsenter

Fikk ikke sende medarbeider til Norge

Ord mot ord om visumintervjuer

 

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)