[ annonse ]
1. desember 2013

Grunneier ombestemte seg

Skrevet av 
[ annonse ]

Det blir ikke noe av nybygget på nabotomten til Sjømannskirken. Nå jobbes det med alternative løsninger. Lotteriet går sin gang.

Det blir ikke noe nytt bygg på nabotomten – parkeringsplassen – til Sjømannskirken i Pattaya. Dette bekrefter Hans Konrad Nyvoll ved Sjømannskirken.

– Selv om vi hadde fått signert leieavtale med tillatelse til å sette opp dette planlagte kirkebygget, så har eier av gjeldende eiendom nå etter mye frem og tilbake snudd helt om, og nekter oss å sette opp et kirkebygg på denne eiendommen, opplyser Nyvoll. Han fortsetter: – Da blir det umulig å fortsette på planlagt prosess, selv om vi har signert avtale og har tegninger til godkjenning hos byrådet.

Nyvoll sier at prosjektet med nybygg vil fortsette: – Det jobbes seriøst med nye planer, som vil bli offentliggjort i løpet av ikke altfor lang tid.

Sjømannskirken satte tidligere i høst i sving et lotteri for å få inn penger til nybygget. Nyvoll sier om dette: – Dersom noen av loddkjøperne ønsker å få tilbake pengene, så er det bare å ta kontakt. Dersom det viser seg at det vil ta litt lengre tid slik at planlagt utlodningsdato vil bli senere en annonsert, så skal vi gi beskjed om dette, men vi jobber ut fra utlodning som planlagt. Trekningen er satt til 26. februar 2014.

Lotteriet har premier som blant annet kunst, møbler og reiser. Loddene koster 500 baht pr stykk.

Avtalen som grunneieren brøt var på seks år. Det gjorde at kirken hadde planlagt et nybygg i stål og glass som skulle være flyttbart. (dae)

(Thailands Tidende utgave 10/2013 – 1. desember 2013)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)