[ annonse ]
1. februar 2014

Skudd mot restaurant

Skrevet av 
[ annonse ]

En krangel med en mopedtaxisjåfør er eneste forklaring Bjørn Reidar Johansen har på skyteepisoden som inntraff på Christiania Guesthouse 10. januar.

Det var godt med besøkende kvelden den 10. januar da en mopedfører kjørte forbi Christiania Guesthouse og fyrte av tre skudd med en 9 mm pistol før han stakk av. Ingen ble skadet, men det var nære på.

Bjørn Reidar Johansen (55), innehaver av restauranten og overnattingsstedet, sier:

– Jeg trodde først det dreide seg om tenåringer som lekte med kinaputter, men da kona Wan fortalte meg at hun hadde kjent streifet av en kule nær kinnet ble vi straks klar over alvoret.

Et av skuddene traff det norske flagget utenfor restauranten på Pattaya Third Road. Et annen skudd knuste en vindusrute .

Politiet har i skrivende stund ikke funnet ut av hvem som avfyrte skuddene. Johansen har overlevert en video til politiet, men har ikke hørt noe fra dem ennå. Han har en sterk følelse av hva som ligger bak skyteepisoden, selv om det pr i dag ikke finnes noen beviser:

– Min kones sønn, Banlue (28), hadde en krangel med en mopedtaxi et par timer før. Min stesønn holdt på å parkere en personbil foran restauranten, og mopedtaxisjåføren ble utålmodig da han ikke kom forbi. Dette er en privat veg, men mopedtaxier bruker den stadig vekk for å unngå lyskrysset mellom Third Road og Thappraya Road, forteller Johansen.

[ annonser ]

– Min kone sa at mannen enten kunne vente ti sekunder eller ta den offentlige vegen. Det gjorde den iltre mannen enda mer opprørt.

(Thailands Tidende utgave 2/2014 – 1. februar 2014)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)