[ annonse ]
1. september 2014

Den thailandske staten tilbyr reiseforsikring

Skrevet av 
[ annonse ]

Under navnet «Thailand Travel Shield» har militærjuntaen lansert et tilbud om reiseforsikring for turister. Dette ble aktualisert da koreanske turister ble skadet i to ulike båtulykker i Pattaya i fjor. På det tidspunktet ble det lovet at det skulle komme et tilbud. I samarbeid med fire private forsikringsselskaper er nå tilbudet et faktum. Man kan velge to ulike løsninger, med henholdsvis en og to millioner baht i maksimumsutbetaling. Den rimeligste planen koster 650 baht for en ukes opphold i Thailand og øker til 1750 baht for to måneder. Det finnes også en årlig plan, men den krever at man ikke oppholder seg i Thailand mer enn to måneder av gangen. Den koster 6900 baht for den rimeligste planen og 12.000 baht for den dyreste.

Planene er beskrevet på websiden tourismthailand.org, men forsikringsvilkårene er ikke detaljert beskrevet. Man kjøper og betaler for en slik reiseforsikring online og det kreves ingen legeerklæring.

Forsikringen gjelder kun for de som kommer til Thailand med fly, og man oppgir flightnummer for ankomst og hjemreise når man bestiller forsikringen. (dae)

(Thailands Tidende utgave 7/2014 – 1. september 2014)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Phileas Fogg i Pattaya
( / Til salgs)

Phileas Fogg i Pattaya

Thailand i Norge (kart)