[ annonse ]
Rune Edvardsen bringer bandet sitt til Thailand. Rune Edvardsen bringer bandet sitt til Thailand. Foto Troens Bevis
1. november 2014

Rune Edvardsen til Thailand

Skrevet av 
[ annonse ]

Evangelisten skal holde seks rockekonserter i november. Det dreier seg om Bangkok, Pitsanulok og Phetchabun.

 

Evangelisten Rune Edvardsen fra Sarons Dal i Kvinesdal skal omvende buddhister i november. Han og teamet skal holde seks rockekonserter i Thailand. Det dreier seg om en konsert for det militære i Bangkok, deretter to konserter i Pitsanulok City og en i Nakhonthai District i Pitsanulok, og til sist to konserter i Lhomsak District i Phetchabun.

Det er første gangen evangelisten holder konserter i Thailand, selv om han har besøkt landet flere ganger. Det hele blir etter mønster fra Afrika, hvor de har arrangert store konserter mange ganger. Edvardsen sier imidlertid at menighetene i Thailand er mye mindre enn i Afrika, og at evangelisering hittil i stor grad har skjedd fra person til person.

De håper på 3000 deltakere på hver av disse konsertene, som skjer i tidsrommet 6. til 17. november. Thailand har anslagsvis 600.000 kristne statsborgere.

Rune Edvardsen, som selv både synger og spiller gitar, karakteriserer musikken til bandet sitt som tradisjonell rock.

Edvardsen forteller til Fædrelandsvennen at det også skal holdes en egen konsert for 2000 soldater i kongens garde i Bangkok: – Vi ble invitert til å spille for soldatene etter at noen generaler har blitt kristne. En av generalene var også gjest i Sarons Dal under årets sommerstevne, forteller Edvardsen til avisa.

[ annonser ]

Troens Bevis, som er misjonsorganisasjonen til Edvardsen, betaler lønn til 40 lokale misjonærer i Thailand. Dette koster ifølge Edvardsen mer enn rockekonsertene de skal holde.

Rune Edvardsen (52) er sønn av Aril Edvardsen, som grunnla Troens Bevis. Han overtok fra januar 2007 som daglig leder for misjonsorganisasjonen i Sarons Dal.

(Thailands Tidende utgave 9/2014 – 1. november 2014)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)