[ annonse ]
1. mars 2016

Lederartikkel: Webproblemer løst

Skrevet av 
[ annonse ]

4. februar sjekket vi tilfeldigvis abonnementslisten for Thailands Tidendes e-avis. Det var ikke kommet noen nye abonnenter siden februarutgaven kom på gata. Dette så rart ut, så vi sammenlignet med de tre første dagene i måneden før. Da var det godt over hundre nye abonnenter. Dette hang ikke på greip. 

 

Det viste seg at det hadde skjedd en tabbe ved oppgradering av websidene. Vi fikk rettet feilen, men vi var en smule skuffet over at ingen hadde sagt fra. Folk tror kanskje at vi ikke yter service fordi abonnementet er gratis. Det stemmer ikke. I vår bransje er alle lesere like viktige, enten de betaler eller ei.

 

En leser tok kontakt – om et annet problem. Det viser seg at enkelte antivirusprogrammer advarer mot å gå inn på våre websider. Det hevdes at vi forsøker å lure leserne til å oppgi kredittkortnummer. Det er en smule ironisk, siden vi driver ren veldedighet på nettet. Faktum er at vi i motsetning til de fleste andre ikke en gang benytter informasjonskapsler («cookies»).

 

Problemet stammet fra en bug i programvaren, i en del av systemet som vi ikke bruker, nemlig den delen hvor folk kan bli medlemmer og logge seg inn på siden. Problemet forsvant da vi lanserte nye sider i januar. Men som i det virkelige liv tar det tid å gjenopprette sitt gode navn og rykte.

[ annonser ]

Dag A. Ekeberg


Dag A. Ekeberg, redaktør

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2016 – 1. mars 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Phileas Fogg i Pattaya
( / Til salgs)

Phileas Fogg i Pattaya

Thailand i Norge (kart)