[ annonse ]
RASKE ENDRINGER: Utviklingen i antall kunder for mobilselskapene Dtac og True Move fra første til tredje kvartal i år. (Kilde: Selskapenes kvartalsrapporter) RASKE ENDRINGER: Utviklingen i antall kunder for mobilselskapene Dtac og True Move fra første til tredje kvartal i år. (Kilde: Selskapenes kvartalsrapporter)
1. desember 2016

Dtac kan tape andreplassen

Skrevet av 
[ annonse ]

Hvis trenden for Telenor-eide Dtac og konkurrenten True Move fortsetter, vil Dtac i løpet av februar måned ikke lenger være nest største mobilfirma i Thailand. True Move har økt kundebasen med over 2,2 millioner kunder de siste to kvartalene, mens Dtac i samme periode har fått 650.000 færre kunder.

Landets største mobilfirma, AIS, har på de seks månedene fått 900.000 nye kunder, og ligger nå på totalt 39,9 millioner kunder. Dtac og True Move har henholdsvis 24,8 millioner og 22,6 millioner kunder.

True Move har hatt en jevn og sterk økning, mens Dtac på sin side har klart å bremse nedgangen fra det dårlige 2. kvartalet i år, hvor de tapte 524.000 kunder. Noe av den nedgangen må tilskrives striden om Dhammakaya-tempelet, hvor den thailandske partneren til Telenor var aktivt engasjert , slik Thailands Tidende rapporterte 1. oktober.

(© Thailands Tidende. Utgave 12/2016 – 1. desember 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)