[ annonse ]
2. august 2017

Utmerkelse fra ambassaden

Skrevet av 
[ annonse ]

Drammens Tidende rapporterer at Sirirat K. Bjertnes (55) har vært på den thailandske ambassaden i Oslo og mottatt et diplom som bevis på at hun driver et godkjent thaimassasjestudio som tilfredsstiller offentlige thailandske helsekrav. De har også hatt besøk av den thailandske ambassadøren, helseministeren og ulike massasjespesialister.

Sirirat innrømmer overfor avisa at hun var rørt til tårer da hun fikk diplomet. Det betyr også at det vil komme massører fra Thailand for å bruke hennes studio til kursvirksomhet. 

Sirirat sier at det er trist at noen forbinder thaimassasje med salg av seksuelle tjenester. I begynnelsen var det ikke uvanlig at hun fikk telefoner fra menn som ønsket andre tjenester enn tradisjonell thaimassasje. Det er ikke så mange slike telefoner nå lenger, opplyser Sirirat, som hjelper folk med vanlige norske problemer som søvnløshet, dårlig blodsirkulasjon og migrene.

Sirirat kom til Norge allerede i 1991. For sju år siden startet hun det som i dag heter Beja Siri Thai Massasje. Inkludert Sirirat er de fire profesjonelle massører, alle damer fra Thailand.

(© Thailands Tidende. Utgave 8/2017 – 1. august 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)