[ annonse ]
1. september 2017

Holder liv i sentrum

Skrevet av 
[ annonse ]

Avisa Nordlys har kartlagt nisjebutikker som ikke er en del av kjeder og kjøpesentre. De fant kun snaut 30 stykker i en kommune med hele 74.000 innbyggere. En av butikkene var drevet av en thai, nærmere bestemt Cherry Klo, som driver Klo Nøkler & Lås sammen med ektemannen Jann.

– Vi sliper nøkler, graverer skilt og lager nøkkelringer. Nylig begynte vi også å selge klær fra hjemlandet mitt Thailand, sier Cherry til avisa. – De har blitt sånn passe tatt imot i Tromsø, det er kanskje litt for kaldt her til slik klær, sier hun.

– Det er stor konkurranse i Tromsø, men flere nisjebutikker i sentrum drifter svært godt og har vært en del av bybildet lenge, sier Lena Nymark, avdelingsleder i Sentrumsforeningen i Tromsø til avisa Nordlys. På spørsmål om hva som skal til for at nisjebutikker skal overleve svarer hun:

– Det handler om å ha godt konsept og god kremmerånd. Å være tilgjengelig, ha god dialog med kundene og markedsføre produktet sitt. Nisjebutikkene har ofte spesialkunnskap og lang erfaring med det de selger. Denne kunnskapen er en type service kundene virkelig verdsetter.

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2017 – 1. september 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)