[ annonse ]
1. september 2017

Fikk tempel

Skrevet av 
[ annonse ]

Drammens Tidende melder at Hokksund har fått et nytt buddhistisk tempel. Det er munken Pra Kru Sutham Thawatchi som står bak tempelet ved navn «Wat San Pong Meditation Center». Han har også et tempel i Thailand, og ønsker nå å spre læren videre til det norske folk. 

Det er en dame ved navn Nunnaphat som har hjulpet med å få åpnet tempelet. Hun sier til avisen: – Munken vil at alle skal vite om religionen vår, og forstå at buddhismen ikke bare er en religion, men også en filosofi og en måte å leve på.

Nunnaphat opplyser at det vil være regelmessige meditasjonskurs i helgene. – Jeg mener meditasjon er viktig. I en hektisk verden, som stiller mange forventninger til oss, bidrar meditasjon til å dempe stress og angst. Når vi mediterer reflekterer vi omkring livet og blir mer selvbevisst.

Tolv personer jobber frivillig i tempelet. Blant disse er Phantipp S. Smith, Thanaporn K. Granlund og Priprem Chouchamnong. Målet deres er å skape et samlingspunkt for både thaier og nordmenn. For øyeblikket er det de frivillige som er på plass, men etter hvert vil det være thailandske munker der regelmessig.

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2017 – 1. september 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)