[ annonse ]
Heretter blir det bare én fridag for strandselgerne. Heretter blir det bare én fridag for strandselgerne. Foto: Dag A. Ekeberg
1. september 2017

Stolene tilbake på torsdager

Skrevet av 
[ annonse ]

Militærjuntaen setter sine spor også i Pattaya. Opprinnelig var det forbud mot strandstoler i Pattaya og Jomtien på onsdager. I det siste har det vært fritt for stoler både onsdager og torsdager. Årsaken er at myndighetene har hatt et opprenskningsprosjekt på strendene i området. Dette er nå ferdig, og det vil igjen bli tillatt med strandstoler på torsdager, ifølge uttalelser fra myndighetene til Pattaya Mail.

De som driver med utleie av strandstoler har fått nye regler å rette seg etter. Tidligere var det noen gamle Pattaya-familier som styrte mesteparten av strandvirksomheten, og ledige områder ble omsatt til store summer. For å få en slutt på dette er det nå bestemt at det skal være loddtrekning hvert år blant de som ønsker å leie ut strandstoler.

Områdene blir nå 49 kvadratmeter – ikke 63 som før – og utleierne er pålagt å kun sette ut stoler når det er noen som vil leie. Ellers skal stolene stables og lagres slik at de ikke tar opp unødig plass på stranden. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 9/2017 – 1. september 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)