[ annonse ]
1. november 2017

Massasjeraid i Tromsø

Skrevet av 
[ annonse ]

Politiet i Tromsø hadde i slutten av september raid mot massasjeindustrien i byen. Tre massasjeklinikker fikk besøk, og tre thaidamer ble pågrepet mistenkt for hallikvirksomhet. Politiet bruker ofte frykten for menneskesmugling som påskudd for slike raid. I ettertid måtte imidlertid etterforskningsleder i Troms politidistrikt Yngve Myrvoll innrømme overfor avisa iTromsø at det ikke var noe som tydet på at de ansatte ved klinikkene var ofre for menneskesmugling.

Avisa intervjuet en kunde på en av massasjeklinikkene. Han sier at det har vært en dårlig skjult hemmelighet at det tilbys seksuelle tjenester på noen klinikker.

Han uttalte: – Jeg vil ikke akkurat si at jeg er erfaren. Det hender jo at man har vært på en bytur og surrer litt rundt i sentrum dagen derpå. Da har jeg enkelte ganger stukket innom en av klinikkene på formiddagen.

Han sier at det handler om å få litt spenning i hverdagen. Han sier at seksuelle tjenester ikke blir tilbudt med mindre man spør. Da er det imidlertid ikke noe problem.

(© Thailands Tidende. Utgave 11/2017 – 1. november 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)