[ annonse ]
1. desember 2017

Gratis websider fra Google

Skrevet av 
[ annonse ]

Google Thailand har funnet ut at kun 13 prosent av virksomheter i Thailand har en webside.  Dette vil de gjøre noe med, og tilbyr gratis hjemmesider til små- og mellomstore bedrifter her. Tilbudet er kun presentert på thai, så det er skreddersydd for thailandske bedrifter.

Google kaller prosjektet «GMB Websites», og reklamerer med at man enkelt kan få satt opp en webside på få minutter. Websiden er også automatisk tilpasset mobilskjermer, noe som er et problem i Thailand: De firmaene som har websider har ofte ikke oppdatert disse og tilpasset dem til små skjermer.

En annen statistikk Google har, er at 83 prosent av alle firmaer i Thailand har et fysisk tilholdssted, kun 17 prosent eksisterer kun på nettet. Det er markedssjef Mike Jittivanich som opplyser dette til Bangkok Post. Han sier videre at i samtaler med småbedrifter her har de fått vite at det å lage en webside er for vanskelig, tidkrevende og dyrt. Derfor skal nå Google gjøre det enkelt og gratis.

Thaier er de menneskene i verden som tilbringer mest tid på mobilen. Global Web Index 2017 rapporterte at thaier i snitt bruker fire timer pr dag med å surfe på mobiltelefon. Ca. tre timer brukes foran tv-en. En rapport fra Thoth Zocial opplyser at Thailand har 47 millioner facebookbrukere, 11 millioner på Instagram og ni millioner på Twitter. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 12/2017 – 1. desember 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)