2. november 2011

Billige julebilletter

Skrevet av 
Den økte konkurransen på flybilletter til Thailand gir resultater. Fortsatt kan du finne billige billetter for jul og nyttår.

AV: TERJE ENGØ

Drar du fra Oslo med Turkish Airlines 19. november og har retur 27. desember får du når dette skrives tur-retur for 5062 kroner. Legger du på til 5.727 kroner får du en billett hvor du flyr til Frankfurt med SAS, derfra med Qatar, for så å komme i retur med Qatar til Oslo.
Begge disse prisene er svært gode. Du kan i praksis feire jul i Smilets land og få retur til Norge for under 6.200 kroner i hele romjulen. Og vil du gjerne også ha med nyttårsaften og reise hjem 2. januar koster heller ikke det mer. En billett som kombinerer Lufthansa og Qatar koster ikke mer enn 6.231 kroner. For å få de rimelige julebillettene er det en fordel desto tidligere du kan reise. Som vår prisoversikt viser er det stor forskjell på billetter med utreise henholdsvis 5. og 15. desember. I løpet av disse dagene stiger rimeligste billett fra 6.038 kroner til 8.988 kroner.

Flommen påvirker
At det fortsatt er tilgjengelig lave priser skyldes nok årets flomkatastrofe, i tillegg til den økte konkurransen blant flyselskapene. En del steder vil det nok fortsatt være flomvann igjen rundt juletider, selv om det gjelder få av de kjente turistmålene. Et unntak er Ayuthya som er et yndet reisemål for turister på dagstur fra Bangkok. Når dette skrives er heller ikke situasjonen i Bangkok avklart. Skulle store deler av Bangkok bli satt under vann vil det ramme hotellkapasiteten og medføre et ras av avbestillinger hos flyselskapene.

Billig business hos Qatar
Er du blant de som planlegger en
ferie før jul, så skal du sjekke prisene på businessklasse nøye. Qatar som er kjent for sin svært luksuriøse standard tilbyr i perioder businessklasse til rett over 11.000 kroner. Det er ikke særlig mer enn mange tidligere har betalt for økonomiklasse. Også Turkish Airlines har lave priser, fra 12.000 kroner.
Prisene på business gjenspeiler i liten grad at flomkatastrofen har fått forretningsreisende til å avbestille. Qatar har ofte kampanjepriser som er svært lave både på business og økonomi. Men flomkatastrofen kan medføre at de velger å kjøre flere kampanjer med rimelige businessklassebilletter frem mot jul. Det finnes bare en måte å finne ut dette på - sjekk selv!

Thailands Tidende utgave 9/2011
[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge