Dag A. Ekeberg, redaktør

Dag A. Ekeberg ● Startet pressekarrieren i Østlendingenkonsernet som journalist i Østlendingen, Hamar Dagblad og Ringsaker Blad. Jobbet som journalist og fagredaktør i Teknisk Ukeblad og var redaktør for tu.no i fire år. Var prosjektleder og avdelingsleder i Ingeniørforlaget og daglig leder i rekrutteringsfirmaet Jobbguiden.

● Karrieren i Thailand har inkludert eiendomsutvikling og rådgivning hos advokatfirmaet Thai Legal & Associates. Grunnla Thailands Tidende i 2008. Behersker thai muntlig og skriftlig.

● Har skrevet lederartiklene i Thailands Tidende siden starten. Her er andre artikler (nyest først).

● Utdannet sivilingeniør i informatikk/matematikk fra NTNU og University of Wisconsin.

Deed UnpunishedMissing in ThailandVelkommen til Thailand● Har utgitt Velkommen til Thailand (2014), en bok for de som tenker å feriere eller flytte til Thailand.

● Har utgitt to kriminalromaner på engelsk: Deed Unpunished (2013) og Missing in Thailand (2012). Begge bøker har handlingen i hovedsak lagt til Thailand. De er tilgjengelig i papir og som ebok på Amazon.com.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Facebook.com/Dag.Ekeberg

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge