26. oktober 2011

Skifte av leder i foreningen Emigrant1

Skrevet av 

Vi har mottatt en melding fra Emigrant1 om at Arthur Sandberg har gått av som leder og blitt erstattet av Jan Eilif Mehus, også med tilhold i Pattaya.

Sandberg ('thai-arthur' her på forumet) har hatt mange og til tider kontroversielle innlegg i skattedebatten. Dette emnet er i utgangspunktet stengt for kommentarer, men de som har noe vektig på hjertet i saken kan ta kontakt så legger vi det ut.
Redaksjonen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her er meldingen:

----------------

SKIFTE AV LEDER I EMIGRANT1

Som en konsekvens av forverring av helsetilstanden hos vår styreleder gjennom nesten to år, Arthur Sandberg, har styret i Emigrant1 akseptert hans beslutning om fritak fra styremessige arbeidsoppgaver.

Dette betyr at Sandberg trer ut av styret, og at lederen for prosjektet Norsk Pensjon- og Skatteråd avd. Utland (NORSKAUT), Jan Eilif Mehus – som har hatt som mandat å legge forholdene til rette for innsamlingsaksjonen for en juridisk vurdering av kildeskatten - trer inn som ny administrativ styreleder i Emigrant1.

Jan Eilif Mehus har innehatt flere lederposisjoner i norsk næringsliv, han er 70 år gammel, gift og pendler mellom Norge og Thailand, avhengig av årstid.

Den nye styrelederen i Emigrant1, som også har vært styremedlem i den lokale Pattaya-foreningen Arbeidgruppa for trygdedes rettigheter i Thailand (APTRT) har meddelt dette styret at han trekker seg fra videre deltakelse.

Pattaya/Thailand 23.09.2011

STYRET I EMIGRANT1

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge