2. oktober 2011

Jo, det finnes en kur mot influensa

Skrevet av 

“Det er gunstig for industrien med en kjendis som står frem og sier at det ikke er oppfunnet en kur mot virus”

Så er influensasesongen over oss igjen, nå med en høstinfluensa, som til vinteren blir avløst av en ny influensa ala svineinfluensa, fugleinfluensa, hesteinfluensa eller hva det måtte være av kreative varianter våre statlige aktører har i ermet for oss i år. Det synes å være like forutsigbart hvert år som at det regner i Bergen.

‘Det er ennå ikke funnet opp en kur mot virus, så blir du smittet er det lite du kan gjøre med det’, får vi opplyst av vår nye ‘ekspert’, komiker Marit Voldsæter. Hun sier det så klart at man skulle nesten tro hun er betalt av vaksineprodusentene for å stå frem i VG å si det.

For det er reinspikka tøv. Det finnes nemlig en meget effektiv kur mot virus og andre smittebærende mikroorganismer, nemlig ditt eget immunforsvar.

Det er når dagene blir korte og nettene lange og mørke at vi rammes. Hvorfor? Det er enkelt: Virus omgir oss hele tiden, men når dagene blir korte eksponeres vi for mindre sollys enn nødvendig for å produsere nok vitamin D til å styrke immunforsvaret til ‘sommernivå’. Med en så regntung og solfattig sommer som vi har hatt i år, er det derfor ikke underlig at de som har blitt hjemme i sommer lett blir angrepet - smittet av virus og andre mikroorganismer. Ikke minst syke mennesker med allerede nedsatt immunforsvar, f.eks. astma- og kolspasienter.

Derfor er det gunstig for industrien med en kjendis som står frem og sier at det ikke er oppfunnet en kur mot virus. En kur ville gjort deg immun mot smitte, og det er det selvsagt ingen penger i.

Men det finnes effektive kurer i form av naturlig Vitamin C, rugspiredråper, hvitløk, vitamin D-tilskudd, etc. - gode, bivirkningsfrie og rimelige alternativer til vaksiner og andre kreative pengemaskiner, men det er det forbudt å opplyse om i det AP-styrte Norge.

Som Stoltenberg selv sa det så treffende i sin faste spalte i Dagens Næringsliv på forsommeren: ‘Det skal være godt å være syk i Norge’.

Lars Klette, Pattaya

(Thailands Tidende utgave 8/2011)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge