annonse:
2. oktober 2011

Nettradio med norsk musikk

Skrevet av 

Tor Andersen oppnådde en enorm popularitet som programleder på P4. Nå er han i gang med prøvesendinger på nettstedet www.oradio.no på det som skal bli en ny radiokanal med kun norsk musikk. Og som kan høres via internett over hele verden.

- Ja, det er riktig at vi er i gang med prøvesendinger, og holder nå på med å bygge organisasjonen bak den nye radiokanalen. Foreløpig er vi helt i starten og er kun på nett foreløpig, men siden det ligger norsk musikk døgnet rundt på nettsiden vår så er det bare hyggelig om folk benytter seg av tilbudet. Men det er viktig å få frem at dette bare er en test, og at vi har så mange ideer til innhold at det nesten er vanskelig å vite hvor en skal begynne, forteller Andersen engasjert.

- Vil dere klare å fylle en hel radiokanal med utelukkende norsk musikk uten stor rotasjon på låtene?

- Med arkivmateriale og hundrevis av plateutgivelser i Norge hvert år vil ikke det bli noe problem. Det vil bli sunget også på andre språk, men all musikk er med norske musikere og/eller norsk opphav. Her vil det bli mange musikktyper med både kjente og ukjente artister, men bare god musikk. Vi håper sterkt på vanlige radiosendinger i løpet av høsten. I alle fall før årsskiftet, opplyser Tor Andersen. (hh)

(Thailands Tidende utgave 8/2011)

Lest 1287 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien