2. oktober 2011

Nettradio med norsk musikk

Skrevet av 

Tor Andersen oppnådde en enorm popularitet som programleder på P4. Nå er han i gang med prøvesendinger på nettstedet www.oradio.no på det som skal bli en ny radiokanal med kun norsk musikk. Og som kan høres via internett over hele verden.

- Ja, det er riktig at vi er i gang med prøvesendinger, og holder nå på med å bygge organisasjonen bak den nye radiokanalen. Foreløpig er vi helt i starten og er kun på nett foreløpig, men siden det ligger norsk musikk døgnet rundt på nettsiden vår så er det bare hyggelig om folk benytter seg av tilbudet. Men det er viktig å få frem at dette bare er en test, og at vi har så mange ideer til innhold at det nesten er vanskelig å vite hvor en skal begynne, forteller Andersen engasjert.

- Vil dere klare å fylle en hel radiokanal med utelukkende norsk musikk uten stor rotasjon på låtene?

- Med arkivmateriale og hundrevis av plateutgivelser i Norge hvert år vil ikke det bli noe problem. Det vil bli sunget også på andre språk, men all musikk er med norske musikere og/eller norsk opphav. Her vil det bli mange musikktyper med både kjente og ukjente artister, men bare god musikk. Vi håper sterkt på vanlige radiosendinger i løpet av høsten. I alle fall før årsskiftet, opplyser Tor Andersen. (hh)

(Thailands Tidende utgave 8/2011)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Thailand i Norge