2. oktober 2011

Skal jobbe mot backpackers i Bangkok

Skrevet av 

- Dette skal bli den nye Sjømannskirken i Bangkok, sa prest Jan Olav Johannessen da han presenterte mopeden på tre hjul utenfor kirken i Pattaya tidligere i høst.

Trehjulingen skal bli et treffpunkt for unge skandinaviske ryggsekkturister - backpackers - som skal ut på tur i Sørøst-Asia og bruker Bangkok som base. Fra og med oktober blir trehjulingen å finne til fastsatte tider utenfor politistasjon ved inngangen til populære Khao San Road like ved Chakraphong Road.

Vi lurte på om det er presten selv som skal ut å ‘kjøre alle folkeslag til sine disipler’:

- Vi skal jo prøve å møte ungdommene som en sjømannskirke og hjelpe de så godt vi kan. Informasjon om Thailand og nabolandene skal de få med seg på reisen. Får backpackerne problemer får de vite hvor de kan henvende seg. Vi tilbyr også vafler og kaffe når de kommer, forteller Johannessen, og fortsetter:

- Det er mange ungdommer som etter endt skolegang vil ut å reise og ha det gøy. Da kan vi fortelle dem noe om hvor det er trygt å reise og viktigheten av å være forsikret osv.

Johannessen forteller at dette blir et prøveprosjekt i høst med ‘Sjømannskirken på hjul’ i samarbeid med sponsoren, forsikringsselskapet Europeiske.

De som jobber i kirken og en del frivillige skal ta turnus med trehjulingen i Bangkok.

TEKST: ODDVAR J. WANGBERG

(Thailands Tidende utgave 8/2011)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge