3. mai 2011

Billigere condoer i Pattaya

Skrevet av 

Den store eiendomsutvikleren Raimon Land gjør en endring i sin byggevirksomhet i Pattaya. Etter å ha gjennomført en studie av turistbyen, har de nå utviklet to prosjekter med mindre og billigere leiligheter.

Raimon Land har de siste 6-7 årene bygget mange dyre leiligheter med priser rundt 100.000 baht pr kvadratmeter, som for eksempel Northpoint på Wongamat Beach i Naklua. Dette bygget er nå så godt som ferdig, men salget har gått tregere en mange forventet.

Begge de nye prosjektene ligger også på Wongamat Beach. Det som lanseres først er prosjektet Zire Wongamat med 480 leiligheter. Her vil prisene starte på under 50.000 baht per kvadratmeter.

Med nedgangen i verdensøkonomien satser Rainmon Land nå ifølge Bangkok Post like mye på thailandske kjøpere som utlendinger. Firmaet har kommet frem til at det er en stor etterspørsel etter små ferieleiligheter fra thaier bosatt i Bangkok.

Leiligheter med ett soverom er på 48 kvadratmeter. Tilsvarende enheter i Northpoint er på hele 70 kvadratmeter.

Naklua er stedet med størst etterspørsel, ifølge Raimon Land. Det er også der kvadratmeterprisene er dyrest. Men det vil de altså gjøre noe med nå. (dae)

(Thailands Tidende utgave 2/2011)

Lest 939 ganger
annonse:

forsiden

Utgave 4-2017 (1. april):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Ønsker å leie i Jomtien
( / Leilighet til leie)

noimage

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Penthouse i Pattaya
( / Leilighet til leie)

Penthouse i Pattaya

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien