[ annonse ]
25. juni 2011

Original byggestil i Soi Watbun

Skrevet av 
[ annonse ]

I soi Watbun, som går fra midt på Jomtien Beach opp til Sukhumvit Road, ble det tidligere i vår satt i gang bygging av forretningsbygg - shop houses. Tomten er tilnærmet trekantformet og svært smal nærmest stranden. Likevel har byggherren valgt å bruke god plass på et uteareal bak bygget, istedenfor parkering etc. for kunder i fronten.

Bygningen er som man ser på bildet bygget helt inni vegen, slik at det ikke blir særlig plass til overs for forgjengere. Akkurat det er for øvrig ikke noe uvanlig i Pattaya. Mange steder bygges det på det som nor- malt sett burde være vegskulder/fortau som tilhører staten.

Det er etter hvert mange skandinaver som har kjøpt seg condo i denne soien, særlig i eldre bygg som Majestic og Angkhet. Mange av disse var godt fornøyd da det ble firefeltsveg med fast dekke for noen år siden.

Uheldigvis stopper firefeltsvegen rett før krysset med nye Jomtien Second Road. Den siste biten ned til sjøen består fortsatt av en sving, og nå en trang passasje mellom de to forretningsgårdene. De som hadde håpet på fin veg helt til stranden vet nå svaret. (dae)

(Thailands Tidende utgave 5/2011)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)