25. juni 2011

Feel Air sliter i motvind

Skrevet av 

Selskapet Feel Air AS, som skulle starte med lavprisflyvninger mellom Oslo, New York og Bangkok, ser ut til å slite. Daglig leder Kai Holmberg bekrefter at det fortsatt ikke er noe konkret å si om når eventuelle flyvninger kommer i gang:

- Intet nytt herfra foreløpig, dessverre. Vi arbeider med å finne de riktige posisjoner, men kon- kurransen blir stadig sterkere og sterkere, meddelte han Thailands Tidende.

Under World Low Cost Airlines Congress i London i begynnelsen av oktoer i fjor deltok Holmberg i en paneldebatt. Der fortalte han at selskapet vil være på vingene i år. Datoen var også klar, men selskapet ville ikke fortelle markedet den av frykt for å forlove seg. Det kan nå se ut til å ha vært et klokt forbehold.

Det er flere faktorer som kan ha påvirket dette: Thai Airways' eta- blering av direkterute Oslo - Bangkok, etablering av flere forbindelser fra Oslo, København og Stockholm til Bangkok via den Arabiske Gulf, samt Norwegians konkrete planer om opprettelse av rute til Bangkok.

Det er likevel tegn på at selskapet ikke har gitt opp å etablere flyruter. Men spørsmålet er nok om Oslo - Bangkok nå er aktuelt. Med priser som i perioder er nede under 4500 kroner tur/retur, samtidig som driv- stoffprisene er høye, kan det være god grunn til å trå forsiktig. Likevel har aksjonærene i selskapet hatt en rettet emisjon i mars i år. Da ble aksjekapitalen ifølge Brønnøysund- registrene økt fra 747.513 kroner til 1.240.934 kroner. Det skjedde i den forbindelse ingen endringer i selska-pets styre. Hvor mye kapital som ble skutt inn er ikke oppgitt, men emi- sjonen tyder på at eierne i mars fortsatt hadde tro på å få etablert drift i flyselskapet. (TE)

(Thailands Tidende utgave 5/2011)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge