annonse:
25. juni 2011

Rike thaier lover Krabi-boom

Skrevet av 

En av Thailands rikere familier - og eiendomsutviklere de siste 20 år - har sittet på en 40 rai stor tomt i Ao Nang i Krabi i ti år. Nå har de imidlertid vurdert at tiden er inne for å starte bygging. Prosjektet heter The Pelican Krabi, og inkluderer hotel, eneboliger og condoer. Prosjektet har en verdi på 2,2 milliarder baht, og i et intervju i Bangkok Post sier ledelsen at de satser på å selge halvparten av condoene som kan eies av utlendinger til skandinaver og 25 prosent til folk fra Singapore.

Det er mange ting som gjør at Perry Group International nå vurderer tiden som riktig. 28 år gamle Andrew Ngamsappasilp, andre generasjons eiendomsutvikler og daglig leder, sier at Krabi har bedre infrastruktur og mindre konkurranse på eiendomsmarkedet enn Phuket.

Vegnettet er utbygd i det siste, og en ny flyplassterminal blir ferdig i år. Det blir nå 16 flyvninger daglig mot 10 tidligere. Likeledes utvides rullebanen til å kunne ta imot Boeing 747-fly.
Et moderne sykehus med 200 senger skal etter planen være klar neste år. Likeledes har både Big C og Lotus kjøpesentre dukket opp i provinsen de siste årene.

The Pelican Krabi blir bygget med utsikt over Klong Muang Tab Kak-stranden. Prosjektet ble lansert i mars, og har 96 condoer, 50 ene- boliger og 140 hotellrom. (dae)

(Thailands Tidende utgave 5/2011)

Lest 869 ganger
annonse:

forsiden

Utgave 10 – 1. oktober:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Bygning og trykkeri
( / Hus til salgs)

Bygning og trykkeri

Flybilletter Bangkok-Phuket
( / Til salgs)

noimage

Land til salgs Rayong
( / Land til salgs)

Land til salgs Rayong

Condo i Pattaya
( / Leilighet selges)

noimage

View Talay 3 – 97 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3 – 97 kvm