Aldersforskjellen er intet problem
3. mai 2011

Aldersforskjellen er intet problem

Skrevet av 
- Når de store gutta i Tigerstaden kan ha yngre koner, kan vel jeg også, sier Jarle Nyheim.

TEKST OG FOTO: ODDVAR J. WANGBERG

På julaften giftet bergenseren Jarle Nyheim (50) seg med sin Supansa (28) i Pattaya. Han lurer veldig på hvorfor det virker å være helt akseptert for rike kjendiser å ha unge koner, men ikke for vanlige arbeidsfolk.
- Nå har jeg en kone som er 22 år yngre enn meg og jeg synes ikke det er noe galt i det. Bare se på alle de store gutta i Tigerstaden, de har koner som er mye yngre en kona mi. Så nå er også jeg 'en av gutta', selv om jeg bor i oljebyen Stavanger og ikke i Tigerstaden, sier Nyheim.
Paret har kjent hverandre et drøyt år, og Supansa har vært på besøk i Stavanger i tre måneder allerede.
Nyheim forteller at familien var klar i sin tale da de sa at når man fyller 50 er det på tide å gifte seg. Nyheim har aldri tidligere vært gift, og forteller om da han møtte sin tilkomne Supansa:

Den store kjærligheten
- Dette var den store kjærligheten for meg. Da jeg skulle reise hjem til Norge første gang etter å ha truffet Supansa, sto vi begge og gråt da taxien kom, og jeg gråt hele veien alene til flyplassen. Drosjesjåføren lurte på om det var noen som var død i familien. Jeg har aldri grått for noen jente i hele mitt liv, så der traff hun hjertet mitt, sier Nyheim.
- Det skal bli utfordrende å bli adoptivfar til hennes barn, som jeg skal ta vare på og gi en god utdannelse hjemme. Supansa skal på skole og lære norsk, og jeg skal jobbe slik at vi får det godt økonomisk. Familien hennes i Thailand skal jeg også å hjelpe økonomisk.
- Hvorfor giftet du deg aldri med en norsk jente?
- Jeg har vært sammen med mange norske jenter i gjennom årene, men det ble alltid mye problemer. Norske jenter er veldig annerledes, sier Nyheim, som velger å ikke ha ytterligere kommentarer om temaet utover dette.

Dårlige 'venner'
Nyheim forteller at han de første gangene han var i Pattaya var veldig raus med pengene, og fikk mange 'venner' som ikke var helt å stole på. En dag sa han til seg selv at 'nå er det stopp', og sluttet å spandere drinker etc. i øst og vest. Da forsvant de fleste 'vennene'. Men Supansa var en mer solid sort.
Bryllupet gikk av stabelen i lokalene til MC-klubben Samurai. Mange kamerater fra Stavanger og andre steder var til stede, og det ble servert både thaimat og pinnekjøtt.
Bryllupet var typisk norsk, men ikke kirkelig. Vielsen foregikk nemlig på distriktskontoret i Banglamung, der behandlingstiden var kun to minutter.

(Thailands Tidende utgave 2/2011)
[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Thailand i Norge