annonse:
3. mai 2011

Oslo - Bangkok for under 5000 kroner

Skrevet av 
Flere flyselskaper har nå gode kampanjepriser.

AV: TERJE ENGØ

Disse tilbudene kommer og går. Da vi sjekket var det Finnair som hadde kampanjepriser til under 5000 kroner. Når du ser slike tilbud bør du være rask med å bestille.
Har du tenkt deg til Bangkok i begynnelsen av mars er det nå så godt som umulig å finne en pris under 6200 kroner. Kan du vente et par uker til midten av måneden er det altså plutselig billetter til 4827 kroner tilgjengelig fra Finnair. Når dette leses kan det tenkes at disse billettene er revet bort allerede.
Blant selskapene som pleier å komme med svært gode priser på våren er Swiss, Austrian og KLM. China Airlines ga gode tilbud før, men det ser ut til at de nå har så godt belegg at de ikke trenger å friste med slike kampanjepriser.
Hvis du kan bestille 4-8 uker på forhånd bør det være mulig å få brukbare priser hele våren. Da snakker vi om priser fra rett i overkant av 6000 kroner og nedover.

Fordel å bo i Oslo
Det er få kampanjepriser som legges ut for avreise andre steder enn Oslo. Med en prisforskjell på drøyt 3200 kroner på utreise fra henholdsvis Oslo og Tromsø, bør du heller bestille en rimelig billett med Norwegian tur/retur Oslo og så separat billett mellom Oslo og Bangkok. Med billettprisene fra Oslo nedenfor var det mulig å kjøpe tilknytning med Norwegian for under 600 kroner. Legg til 200 kroner for bagasje og andre ting, og du sparer fortsatt godt over 2000 kroner. Men du skal huske på å legge inn minst et par timer for bytte av fly. Har du god tid på flybytte vil vanligvis en reiseforsikring dekke de ekstra utgifter du påføres hvis du ikke rekker flyet videre fra Oslo. 'Merutgifter til innhenting av reiserute', kalles dette i forsikringsvilkårene.

(Thailands Tidende utgave 2/2011)
Lest 876 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien