[ annonse ]
3. mai 2011

Blakk investor Idar Vollvik satser i Bangkok

Skrevet av 
[ annonse ]

Trønderen Idar Vollvik - gründeren som tjente en milliard kroner på mobiltelefonselskapet Chess, flytter sammen med sin familie til Thailand.

- Det er der nede det største potensialet finnes nå. Ikke bare Thailand, men hele regionen, uttalte Vollvik til Dagbladet.

Han sier at han skal jobbe med sine nye selskaper fra en base i Bangkok, og selskapet ved navn Ludo har allerede etablert avdeling der. I august søkte LudoMobil Thailand AS etter administrasjonsleder for avdelingen i Bangkok. Selskapet ble registrert i Brønnøysundregistrene 29. desember i fjor. Aksjekapitalen er oppgitt til 100 000 kroner.

Selskapene i Ludo-familien selger ikke bare teletjenester til mobiltelefon, men også klær i dagligvarehandelen, Møllers tran og en lang rekke andre produkter.

Vollvik kjøpte selskapet Chess for fire millioner kroner i 2001. Fire år senere ble selskapet solgt til TeliaSonera for nesten 2,5 milliarder kroner. Vollvik tjente cirka en milliard på salget. Frem til 2008 forsøkte han seg som daytrader på Oslo Børs, og tapte hele formuen.

LudoMobil ble etablert i 2008. Dette selskapet har til nå ikke blitt den store suksessen som Chess var. Et forsøk på å hente inn 200 millioner kroner i en emisjon i fjor høst lyktes ikke. (tee)

(Thailands Tidende utgave 2/2011)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)