2. mai 2011

Til Bangkok for 3912 kroner

Skrevet av 
Flyselskapene forsøker å fylle setene lang tid i forveien. Hvis du kan planlegge thailandsturen i god tid kan du nå få billetter til gunstige priser.

AV: TERJE ENGØ

Da vi sjekket tilbudene fant vi tur/retur Oslo-Bangkok med Aeroflot til utrolige 3.912 kroner. Dette vare et av flere svært gode tilbud.
Det er lurt å være tidlig ute med billettkjøp. Qatar Airways har varslet at de vil starte flyvninger fra Oslo i oktober. Når dette skrives har de ikke lagt ut noen kampanjepriser. Men alt tyder på at det bare er et tidspunkt før de kommer med tilbud til 1.500-2.000 kroner under dagens priser. Dette kan være en grunn til at svært mange flyselskaper har lagt ut billetter til svært gode priser i oktober.

SAS aktivt ute
At noe skjer med flyprisene forstår man når man søker etter flypriser på søkemotoren Kelkoo.no. I vårt søk med utreise 22. oktober ligger det kun SAS-billetter på de første 15 sidene. Ved å legge ut et stort antall billetter priset fra svært lave 5.066 kroner og oppover, har de gjort det svært vanskelig å finne tilbud fra Qatar Airways. De som ikke kan bestille nå bør følge nøye med. Fra andre europeiske byer har selskapet ofte svært rimelige billetter. De selger også svært rimelige billetter nært opp mot avreisedato.

Under 5.000 i mai
Men det er ikke bare i høst vi fant svært gode priser. Som tabellen viser er det mulig å reise med Air France i mai for under 5.000 kroner. Kombinasjonen China/SAS tilbys til 5.066 kroner, og Thai Airways har rimelige billetter bare noen få hundrelapper over 5.000.
Rett over sommeren er det Aeroflot som blir billigst. Med utreise 20. august tilbyr de billetter til 4.762 kroner. Det er billig, men kan du klare deg med en treukers tur med utreise 25. november slår Aeroflot til med den utrolige prisen 3.912 kroner. Vi var svært usikre på om dette var en juksepris, noen ganger kalt en lokkepris - et tilbud som i virkeligheten ikke eksisterte. Men en sjekk viste at det var flere nettbyråer som kunne tilby denne billetten med mindre enn en norsk tier i forskjell mellom de ulike byråene.
De rimelige prisene som nå er å finne på nettet vil ikke nødvendigvis vare. Det kan derfor være mye å spare på å bestille billetter i god tid. Billigere enn 3.912 kroner blir det neppe.

(Thailands Tidende utgave 4/2011)
[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge