1. november 2010

Mange usolgte reiser

Skrevet av 

Ifølge nettstedet Solfaktor var det pr 20. oktober over 18.000 ledige charter- og pakkereiser til Thailand i desember.

Rundt tusen av disse 18.000 var charterbilletter med de tre største arrangørene.

Salgsdirektør Terje Berge i Finn.no bekrefter at det er tusenvis av ledige sydenturer med avreise i desember. Nettstedet Travelnews opplyser at det er flest ledige plasser til Kanariøyene, etterfulgt av Egypt og Thailand.

Når dette skrives er det over 300 ledige plasser i juleukene 51 og 52 med Startour, Ving og Apollo til Thailand. Flere andre arrangører setter sammen egne pakker av fly, hotell og transfer frem og tilbake til flyplass. Disse arrangørene bruker utelukkende rutefly og kan derfor tilby over 17.000 ulike reisetilbud bare i desember. Disse pakkene kan settes sammen så lenge det er ledige plasser på fly og hotell.

Redusert hos Startour

Normalt går reisearrangørene ut med en melding om at det er få ledige plasser. Når reisearrangørene i år sier det motsatte, tyder det på at det har vært dårlig salg av reiser i forbindelse med julen.

Elisabeth Larsen-Vonstett, informasjonssjef i Startour, bekrefter overfor Travelnews at det er mange ledige sydenturer i julen:

- Når det gjelder reiser med avgang i uken før jul, for eksempel mellom 17. og 20. desember, er det mer ledig enn det pleier. Etterspørselen har også gått noe ned fra i fjor, og vi har allerede redusert prisene, sier hun.

[ annonse ]

Skal du ha en billig thailandsferie, kan det være lurt å reise på tvers av normalt reisemønster.

Hvis du har muligheten til å reise to uker før julaften, og ta julaften på flyet hjem, kan du få flytur og to uker på hotell i Khaolak Mohin Tara med amerikansk frokostbuffet for 6998 kroner. Dette forutsetter at to deler et dobbeltrom. Den som har is i magen kan kanskje få en restplass noen få dager før avreise.

Da kan prisen være redusert en hel del til.

(Pattaya Tidende utgave 11/2010 - 1. november 2010)

 

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge