2. april 2012

Gode kampanjepriser fremover

Skrevet av 

Det er meget gode kampanjebilletter ute nå for vårsesongen. Høysesongen til sommeren ser også ut til å bli billigere enn normalt.

Det nærmer seg sommer og høysesong igjen. Dermed minker det på gode kampanjepriser. Men når dette skrives er KLM/AirFrance ute med en pris på 4299 kroner tur/retur Bangkok. Det er etter det vi kan erindre den lavest KLM-prisen på flere år.

Hvor lenge kampanjen til KLM kommer til å vare er usikkert. Vi gjorde et søk på Finn.no med utreise 28.04 og retur 24.05. Så godt som samtlige byråer hadde KLMs kampanjebilletter. Prisene varierte fra 4299 kroner (Supersaver) til 4367 kroner (Kilroy).

Nest billigst på nevnte reisedatoer var Turkish Airlines som kostet fra 4965 kroner.
Billettene til KLM, Air France og Turkish Airlines innebærer mellomlanding begge veier, i henholdsvis Amsterdam, Paris og Istanbul. Vil man fly direkte er det Thai Airways som gjelder. Men da var prisen straks oppe i 9347 kroner på de samme datoene. Finnair, som pleier å ha gode kampanjer nå på våren, var det mulig å få for 5913 kroner, mens en billett med Austrian kostet 6311 kroner.

Kampanje også fra THAI
Thai Airways har en kampanje hvor de tilbyr billetter med inntil 30 dager mellom utreise og retur til cirka 5800 kroner. Billettene selges for perioden 1. mai til 15. juni. Vi fant disse tilgjengelig ned til 5767 kroner. Billigste alternativ til utreise etter 1. mai var KLM til 4331 kroner. Det gir en differanse mellom direktereise og noen timers opphold i Amsterdam hver vei, på kun ca. 1400 kroner.
De lave prisene denne våren skyldes både skepsis blant reisende som følge av flomkatastrofen, og ikke minst at det har blitt økt konkurranse på forbindelsene fra Skandinavia til Thailand. Qatar som flyr fra Oslo har hatt få kampanjer etter at de kom i gang, noe som kan tyde på godt belegg.

Emirates med Airbus 380
Fra København flyr også Emirates. Selv om det ofte er lang ventetid i Dubai, frister nok kombinasjonen av svært lave priser og muligheten til å fly med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Emirates bruker denne flytypen på en del av flyvningene mellom Dubai og Bangkok.
Økt kapasitet og konkurranse på flyvninger til Asia vil mest sannsynlig medføre at prisene i sommerens høysesong blir lavere enn de har vært i senere år. Det bør bli mulig både i juli og august å komme tur/retur Thailand for under 8000 kroner. En billett i perioden 3. juli til 21. juli kostet i midten av mars 6400 til 7000 kroner med en lang rekke flyselskap. Men denne prisen kan gå både opp og ned. Men med mindre det skjer nye dramatiske ting i Thailand, vil den øke litt frem mot sommeren.

(Thailands Tidende utgave 4/2012 - 1. april 2012)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge