1. november 2010

Flere thaistudier i Norge

Skrevet av 
I Norge er det nå flere tilbydere av grunnkurs i thailandsk språk. Prisene varierer alt etter hvor mye støtte du får i løpet av kurset. Folkeuniversitetet (tidligere Friundervisningen) tilbyr grunnkurs med lærer i thai i Oslo, Bergen og Bodø. I Bodø er prisen 2310 kroner for 24 timer, i Bergen er prisen 1750 for 22 timer, mens i Oslo koster det 2500 kroner for 20 timer. I Bergen tilbys også et videregående kurs til samme pris som grunnkurset.

Lingu Språksenter i Oslo tilbyr privatundervisning i thai. Her må det avtales pris da kursene tilpasses den enkelte elev i samarbeid med læreren. Et slikt kurs blir raskt dyrt, men som oftest også mer intensivt og lærerikt.

Ingen av de store studieorganisasjonene som AOF og Aftenskolen har for øyeblikket thailandsk på sitt studieprogram.

En rimelig løsning tilbys av Univerb Norge. For 398 kroner får du et CD-basert kurs hvor du først hører en frase på norsk og deretter to ganger på thailandsk. Dette er et selvstudium med støtte på internett. Det finnes en rekke CD- og internettbaserte kurs i thai. Men disse er stort sett produsert for andre morsmål enn norsk. (tee)

(Pattaya Tidende utgave 11/2010 - 1. november 2010)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge