1. september 2010

Billige vinterturer forsvinner raskt

Skrevet av 
Det er lenge igjen til jul, men skal julen tilbringes i Thailand kan det være smart å være tidlig ute med å bestille reisen. Allerede nå er det få charterbilletter igjen, og i store deler av desember er prisene på flybilletter høye. Men er du fleksibel kan det være mye å spare. Og kan du reise litt tidlig er prisene nesten det halve.

I september og oktober er det fortsatt mulig å skaffe svært rimelige billetter. En uke før du leser dette fikk vi opp et tilbud med Swiss Air fra Oslo til Bangkok helt ned i 4.930 kroner. Til og med SAS har tilbud nede i 5.126 kroner på billetter med varighet helt opp til 30 dager.

Tilbudene skifter nå fra dag til dag. Fortsatt merkes etterdønningene etter urolighetene i Bangkok tidligere i år. Derfor kommer flyselskapene til stadighet med nye tilbud for å forsøke å fylle opp fly som ellers ville tatt av med et stort antall ledige seter.

For de som ønsker charter med Apollo eller Star Tour til Sør- Thailand, Bangkok, Hua Hin eller Cha-Am er det fortsatt en del ledige plasser. Men som vi har påpekt i tidligere artikler er det ofte lite å spare på å kjøpe pakkereiser eller charterturer. Spesielt er nok dette tilfelle i år. Mange hoteller tilbyr svært gode rabatter for å sikre belegg.

Hvis du reiser på budsjett er det best å komme seg av gårde snarest. Og skal du spare noen tusenlapper på juleferien kan det være lurt å ta ut litt ekstra ferie og reise i begynnelsen av desember. Den 8. desember fant vi billett med Swiss Air til 5.426 kroner, riktignok med retur på selveste juleaften. Men sjekk ulike returdatoer i begynnelsen av desember og prisen trenger ikke å bli særlig mye høyere.

(AV: TERJE ENGØ)

(Pattaya Tidende utgave 9/2010 - 1. september 2010)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge