1. august 2010

Fant slanger i taket rett utenfor Pattaya

Skrevet av 
Kjell Davidsen ble tidligere i sommer forferdet over å oppdage flere slanger som hadde søkt tilflukt i taket på huset hans i Sirinda Village langs Sukhumvit Road fem kilometer syd for Pattaya. Det er ikke første gang han har hatt et sammenstøt med slanger, så han bevarte roen tilstrekkelig til å forevige situasjonen med et bilde før slangene forsvant.

Davidsen sier at den største slangen var ca. 1,5 meter lang, med gulgrønt mønster. Davidsen og frue tilkalte noen lokale menn som klarte å jage ut alle unntatt en av slangene. Denne måtte de ta livet av, da den slo seg til på kjøkkenet og nektet å forlate åstedet. Ifølge Davidsen kunne tilskuerne opplyse om at disse slangene er giftige, og man er anbefalt et besøk på sykehuset med en gang hvis man blir bitt.

Den delen av huset hvor slangene hadde søkt tilflukt har forbindelse med et slags uthus som brukes til klesvask, og det var relativt enkelt for slangene å komme seg inn under mønet.

Davidsen sier at noen sterke regnskyll antageligvis var årsaken til at de søkte tilflukt der. Han kan fortelle at de for tre år siden hadde besøk av en kobraslange i samme hus. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 8/2010 - 1. august 2010)

 

Lest 884 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Siste rubrikkannonser

Fin villa i Phatthalung
( / Hus til salgs)

Fin villa i Phatthalung

124 kvm i Pattaya
( / Leilighet selges)

124 kvm i Pattaya

Ønsker å leie hus i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie hus i Pattaya

Ønsker å leie i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie i Pattaya

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai