1. juli 2010

Ny prisrekord for tomt i Bangkok

Skrevet av 
ny thailandsk rekord da de nylig betalte 375.000 baht (75.000 kroner) pr kvadratmeter for tomten som tidligere huset den spanske ambassaden. Tomten ligger langs Wireless Road og er på 3,3 mål. Totalprisen var 1,23 milliarder baht, og det er en betydelig rekordforbedring. Tidligere prisrekord var nemlig på 250.000 baht pr kvadratmeter, opplyser eiendomsmegler Colliers International til Bangkok Post. Denne rekorden ble satt av Raimon Land for en tomt ved Ploen Chit Road. Denne tomten var imidlertid på hele 14,4 mål.

Raimon Land betalte for øvrig et depositum også på førstnevnte tomt ved Wireless Road for to år siden, men valgte å avstå fra kjøpet. Da var prisen 'kun' 300.000 baht pr kvadratmeter.

Patima Jeerapaet, daglig leder i Collier International, uttalte at med et kondominium på denne tomten bør man kunne forlange 300.000 baht pr kvadratmeter når man selger leilighetene.

Jeerapaet sa også at det ikke virket som om opptøyene i Bangkok hadde hatt noen virkning på eiendomssalget i byen. Mange tomter ble omsatt i tiden mens det var opptøyer. En medvirkende årsak var at myndighetenes to år lange avgiftsreduksjon på eiendomstransaksjoner var i ferd med å løpe ut. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge