annonse:
1. juli 2010

‘Thai Food Fair’ - godt arrangement, lite markedsført

Skrevet av 
Thai Food Fair var ikke godt bekjentgjort, og mange av bodene var temmelig anonyme. Men maten og stemningen var det ingen ting å utsette på.

Kommentar av: Beathe Tuverud

Lørdag 5. juni var det Musikkens Dag i Oslo. Det var også Thai Food Fair, og jeg ankom Youngstorget med et sterkt ønske om å gjenoppleve Thailand slik jeg kjenner det fra mine reiser. Sansene mine åpnet seg totalt da jeg entret matmarkedet, og selv om man ikke får servert friterte insekter her i Oslo, så var det likevel som å være tilbake i Thailand. Den kjente lukten av krydder og oljer ga meg vann i munnen.

Det var satt opp mange boder rundt hele torget, og selv om dette i utgangspunktet var et matmarked så var det også boder som tilbød både massasje, flybilletter, gjenstander, klær, sko og tekstiler. En stor scene var satt opp for anledningen, og som seg hør og bør på musikkens dag dundret det av eksotisk thailandsk musikk i kjent karaokestil.

Den thailandske maten virket å være en stor suksess blant publikum. Her var alt fra sterke karriretter til friterte vårruller, wokede grønnsaker og frukt. Mens mange stilte seg i kø for å få en smak av maten, var det andre som valgte å slappe av med en fot- eller ryggmassasje. Det var også ulik underholdning med sang og dans. Orkidéekspressen arrangerte en konkurranse hvor man kunne vinne reise og opphold i Thailand. Du fikk en liten smak av alt det Thailand har å by på i Oslo denne dagen.

Av de som var med og gjorde dette til en fin opplevelse, var det dessverre bare noen få som virkelig reklamerte for seg selv. Med få unntak var det vanskelig å vite om bodene man kjøpte mat fra også hadde restauranter eller butikker rundt i byen, da det ikke var satt opp plakater om hvem de var og hvor de holdt til.

Jeg vil gi all skryt til det thailandske miljøet i Norge som klarte å arrangere en slik dag. Dessverre var det ikke godt reklamert rundt omkring om at denne dagen skulle finne sted. Men det var jo en lørdag i juni, og Musikkens Dag attpå til, så heldigvis var det tross alt mange som fikk oppleve dette fine arrangementet.

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

Lest 2790 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien