1. april 2010

Flere norske til Thailand

Skrevet av 
Norge haler innpå de andre nordiske landene når det gjelder reiser til Thailand. TAT Norden er optimistiske for fremtiden.

Den nyeste statistikken for innreise i Thailand er fra 2008. Da økte norsk turisme i Thailand med nesten 15 prosent. Tallene fra Tourism Authority of Thailand (TAT) sier ikke noe om hvor i Thailand folk reiser, og markedssjefen for TAT Norden, Veena Bohlin har heller ikke noe informasjon om dette. Når det gjelder Pattaya, så sier hun at det er en spesiell fokus på golfturer og tilbud innen eiendomsmarkedet.
På spørsmål om det stemmer at norske medier har en spesiell fokus på Pattaya, sier Bohlin at de ikke har sett noen tegn til dette. Nordmenn oppholder seg i Thailand i snitt 14,3 døgn per reise, mens svensker holder ut i 16,5 døgn.
- Det har den siste tiden vært mye omtale av dårlig oppførsel blant tuktuk-sjåførere i Phuket. Hva gjør dere for å motvirke slik omtale?
- Uansett hva som skjer i Thailand er landet veldig attraktivt for nordboere. Presseomtalen er i all hovedsak positiv, kun et fåtall negative saker, svarer Bohlin diplomatisk.
Finland er ifølge Bohlin det nordiske landet som har lengst røtter i Pattaya. Firmaet Aurinkomatkat startet med turer til Thailand for over 30 år siden, og Pattaya var det første reisemålet på listen. De har direkteflyvninger til Utapao-flyplassen i Sattahip en halvtimes tid sør for Pattaya. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 4/2010 - 1. april 2010)

 

Lest 777 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla

Raskt salg Koh Samui
( / Land til salgs)

Raskt salg Koh Samui

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Interaktive oversikter