1. april 2010

Leserinnlegg: Det nye Pattaya

Skrevet av 
"De fleste har seriøse jobber og er meget moralske og religiøse mennesker"

I den siste tiden har det vært mye negativ omtale av Pattaya i norske medier, noe som har rørt ved følelsene våre. Pattaya er etter hvert blitt en storby med mange tilbud, og en mengde familier strømmer hit fra hele verden. Handelsstanden i Pattaya er meget stolt av det de kan tilby; internasjonale hotellkjeder, restauranter fra alle himmelstrøk, åtte store kjøpesentra, forretninger og lokale markeder. Det er mer enn bare barer i Pattaya.

De fleste turistene jeg har møtt bruker byen som et vakkert reisemål for avslapning etter et hardt arbeidsår. Mange pensjonister flytter også hit for å få pensjonen til å rekke til, det er for dyrt i Europa og ikke minst i kongeriket Norge.

Denne byen har meget vakre strender som er godt tilrettelagt for turisme. Hele området rundt byen er et hyggelig og vakkert turistmål for folk med andre interesser en sex, fyll og rock'n roll.

Noen ensomme menn og kvinner kommer også hit for å finne seg en partner for kortere eller lengre tid. Dette er en del av menneskets natur.

Å være jente fra en fattig familie på landsbygda i Thailand betyr at man må være villig til å forsørge sin familie og barn og eventuelt reise vekk fra hjemmet for å søke jobb. De fleste har seriøse jobber og er meget moralske og religiøse mennesker, det er kun en brøkdel som er engasjert i sexindustrien.

Oddvar Wangberg, Pattaya

(Pattaya Tidende utgave 4/2010 - 1. april 2010)

 

Sist redigert 12. mai 2012 - 13:04
[ annonser ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Langtidsutleie av bil
( / Tjenester)

Langtidsutleie av bil

Bil kjøpes
( / Ønskes kjøpt)

Bil kjøpes

Kjempetilbud Jomtien
( / Leilighet selges)

Kjempetilbud Jomtien

Thailand i Norge