1. mars 2010

Problemer for Thai Airways

Skrevet av 
Ikke alt går på skinner for Thai Airways. Tilbudet fra Oslo halveres målt i tilgjengelige seter, og tekniske problemer gjorde at flere hundre passasjer ble strandet i Oslo. Flyavgangen TG 944 fra Oslo til Bangkok 9. februar ble hele to døgn forsinket på grunn av tekniske problemer. De 350 passasjerene ble innlosjert på hotell.

- Det er en teknisk feil. Det er noe galt med hydraulikken i hjulene. Vi beklager situasjonen, men det er mye viktigere at flyet er sikkert enn at det tar av uten å være helt fikset, opplyste Hilde Hirai, salgssjef for Thai Airways Norge til VG.

Thai Airways reduserer også kapasiteten mellom Oslo og Bangkok foran sommersesongen. De skifter flytype på ruten fra Oslo til Bankok fra en 292 seters Boeing 777 til en Airbuss A 340 med 215 seter. Endringene skjer når sommerprogrammet starter den 28. mars.

Samtidig blir antallet avganger redusert fra daglig til fem avganger hver uke. Det betyr i praksis at antallet ukentlige seter tilgjengelig fra Oslo reduseres fra 2044 til 1075. Det er nesten en halvering av kapasiteten. Etter opprettelsen av ruten fra Oslo har Thai Airways i perioder kjørt kampanjepriser på rundt 5000 kroner. Det kan tyde på at de overvurderte passasjergrunnlaget. Uansett, for de som foretrekker å fly med Thai Airways, så har selskapet seks til åtte avganger fra europeiske byer hver ukedag. Deriblant både Stockholm, København og London. (TE)

(Pattaya Tidende utgave 3/2010 - 1. mars 2010)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge