Skal bringe kaffe til Thailand
1. desember 2009

Skal bringe kaffe til Thailand

Skrevet av 
Morten Marthinsen fra Tønsberg åpner i desember sitt colombianske kaffehus i Pattaya. Han tar imot både privatpersoner og bedriftskunder som vil teste produktene.

TEKST OG FOTO: DAG A. EKEBERG
Marthinsen har sitt eget firma i Colombia, hvor han kjøper kaffe av typen Arabica, som dyrkes i over tusen meters høyde i Sierra Nevada-fjellkjeden. Han har det siste året jobbet med å starte import til Thailand. Nå er tiden snart inne for lanseringen via firmaet AD Expobolivar.

- Når jeg nå åpner The Colombian Coffeehouse er dette en foreløpig åpning for å vise kundene hvor vi er og for at de kan komme innom for å nyte kaffen vår. Det er egentlig ikke storåpning før i slutten av januar, da jeg får inn de første store partiene av kaffen, sier Marthinsen. - Innhøsting i denne regionen er kun fra november til februar og frakten hit tar fra en til to måneder.

- The Colombian Coffeehouse skal først og fremst være et showrom, med andre ord satser jeg "Business to Business", det vil si at jeg ønsker å booke møter med potensielle kunder, prøvesmake kaffen med dem og vise hvor den kommer fra. Jeg tenker da blant annet på restauranter, hoteller, kaffebrennerier, cafèer, flyselskaper og vanlige bedriftskontorer, sier Marthinsen, som ikke vil begrense markedsføringen til Pattaya.

- I tillegg skal det være et sted hvor du som privatkunde kan nyte en god kopp kaffe, bla igjennom en avis og følge nyhetene på TV. Marthinsen er i ferd med å registrere navnet The Colombian Coffeehouse som et trademark. Han vil ha ulik grad av kaffebrenning, for eksempel Vienna Roast og Espresso. - Kaffehuset er en liten del av hele prosjektet, sier Marthinsen, som hittil har jobbet i ca. ett år med prosjektet.

(Pattaya Tidende utgave 15/2009 - 1. desember 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge