Roar Sørensen Roar Sørensen foto: Dag A. Ekeberg
1. juli 2009

Travel sommer for fargerik bareier

Skrevet av 
Roar Sørensen på Blue Lagoon i Pattaya får snart TV2 på besøk, og inviterer senere Kim Larsen hit. Sommeren tilbringes med å bygge nytt leilighetshotell for MC-klubben Samurai.

AV: DAG A. EKEBERG

Samurai MC, som pr i dag er lokalisert litt utenfor alfarvei på landsiden av Sukhumvit Highway, flytter snart inn til sentrum av Pattaya. Stedet er Rungland, som ligger ved krysset South Pattaya Road og Third Road. Her er det kjøpt et forretningsbygg i seks etasjer, og dette blir i disse dager totalrenovert til et leilighets-hotell med elleve leiligheter med soverom og kjøkken. Åpningen skjer i høst, antageligvis i september måned.
Det er ca. 20 personer som blir involvert i dette nye prosjektet, tre stykker er inne på den finansielle siden. I tillegg til leilighetene blir det restaurant og bar i første etasje. - Dette blir et unikt sted med et unikt interiør, kan Sørensen fortelle. - Med en gang du sier "MCklubb", tenker folk flest på kriminalitet, sier Sørensen, - men Samurai MC har ingen interesse av å drive med kriminell virksomhet.

TV2 og Kim Larsen
Sørensen har også andre planer for fremtiden. Han reiser i disse dager hjem til Norge for å besøke sønnen, men også for å lage en avtale med artist Kim Larsen om en veldedighetskonsert i Pattaya.
En annen ting Sørensen skal foreta seg i Norge er å avtale tid for et intervju med TV2. De har hatt ønske om å lage en reportasje om en fargerik forretningsmann i Pattaya, og Sørensen sier at han vil forsøke å fokusere på en del av Pattayas positive sider, som ikke ofte kommer frem i norske medier.

Stille, men fortsatt liv
Roar Sørensen startet for drøyt to år siden Blue Lagoon bar på Pattaya Beach Road. Før dette drev han en annen bar i Center Condo på South Pattaya Road i halvannet år, men ventet på å få adgang til en sentral beliggenhet. Da sjansen bød seg i Best Friend-komplekset lot ikke Sørensen seg be to ganger. Blue Lagoon er i Pattaya-målestokk en stor virksomhet, og Sørensen kan fortelle at det fortsatt er liv der, til tross for nedgang i turismen i år.
Juni måned er også historisk sett en av de stilleste månedene i året, men Blue Lagoon holder koken med sine daglige arrangementer, inkludert biljardturneringer to dager i uken. Roar Sørensen har tilbrakt mesteparten av sin tid i Thailand de siste elleve år, den første perioden hovedsakelig med tekstileksport. På spørsmål om hvorfor han ventet så lenge med å starte sin egen virksomhet her, forteller Sørensen at han jobbet i restaurantbransjen hjemme i Stavanger, og trengte et avbrekk da han flyttet til Thailand.

(Pattaya Tidende utgave 10/2009 - 1. juli 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge