annonse:
1. juni 2009

Camry Hybrid blir billig i Thailand

Skrevet av 
Den thailandske staten har vedtatt å senke avgiftene på hybridbiler som produseres i Thailand for å støtte opp om miljøvennlige biler. Den nye Toyota Camry Hybrid som kommer på markedet i august vil koste kun ca. 100.000 baht mer enn den ordinære modellen, grunnet at avgiftsnivået fra staten blir lagt på 10% istedenfor de ordinære 35%.

Toppmodellen med 2,4 liters motor koster pr i dag 1.749.000 baht. Siden dette er en ny modell i markedet vil Toyota gi en garanti på 150.000 kilometer eller fem år, opplyser president Mitsuhiro Sonoda i Toyota Motor Thailand til Bangkok Post. En av årsakene til at disse bilene er rimelige å kjøpe i Thailand, er avtalen om fritak av avgifter mellom Japan og Thailand. Toyota Motor har investert 320 millioner baht i nytt produksjonsutstyr i fabrikken i Chachoengsao for den nye modellen, og målet er å selge mellom 900 og 1000 biler av denne typen pr måned fra og med august.

Når det gjelder forsikring for disse bilene, har forsikringsselskaper som samarbeider med Toyota sagt seg enige i å holde samme pris for hybridmodellen som for den ordinære modellen, selv om delene på hybridmodellen kan være dyrere.

(Pattaya Tidende utgave 9/2009 - 1. juni 2009)

 

Lest 835 ganger
annonse:

forsiden

Utgave 10 – 1. oktober:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Bygning og trykkeri
( / Hus til salgs)

Bygning og trykkeri

Flybilletter Bangkok-Phuket
( / Til salgs)

noimage

Land til salgs Rayong
( / Land til salgs)

Land til salgs Rayong

Condo i Pattaya
( / Leilighet selges)

noimage

View Talay 3 – 97 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3 – 97 kvm