[ annonse ]
4. april 2009

Enda en thaiforening

Skrevet av 
[ annonse ]
I forrige utgave av Pattaya Tidende hadde vi en oversikt over sju thaiforeninger i Norge som er registrert i Brønnøysundregisteret. Vi ba samtidig om tips om andre slike foreninger i Norge. Det førte til at leser Atle Mong tok kontakt og informerte om en aktiv forening i Egersund som ble startet for halvannet år siden. Det offisielle navnet er Thaiforeningen i Dalane. Leder er Nathakan Ege, som uttalte følgende til Dalane Tidende:

- Jeg er egentlig bare leder på papiret. Alle som er med i foreningen, er med og hjelper hverandre. Vi er 40 medlemmer, som alle jobber, da er det ikke alltid like lett å få tid til det som må gjøres. På spørsmål om foreningens målsetning svarte hun:

- Vi føler at vi alle har et godt liv her i Norge, derfor er vi opptatt av at også andre skal få det bedre. Det er mye som skal læres når du kommer til et nytt land. Språk, samfunnskunnskap og tradisjoner er svært forskjellige. Men vi skal også være en forening der vi skal ha det koselig sammen. I tillegg vil vi jobbe for å hjelpe fattige barn i Thailand. Det kan vi gjøre gjennom å importere og selge blant annet silke, og gjennom danseopptredener og salg av thaimat. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2009 - 4. april 2009)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)