annonse:
21. februar 2009

Direkteflygning til Krabi utsatt igjen

Skrevet av 
Krabi Airlines, som i lang tid har varslet at de skal starte med direkteflygninger mellom Oslo og Krabi, har nå varslet ny dato for oppstart. Dette er femte gang flyforbindelsen er blitt utsatt. Datoen er nå satt til 2. mai. Tidligere dato var 21. februar, og kun en snau uke i forkant ble det annonsert på websidene til selskapet at starten var utsatt igjen.

Kanselleringen av selskapets oppstart i desember medførte store skriverier i norsk presse. Passasjerer som skulle feire jul i Thailand fikk beskjed om at selskapet ikke ville komme i gang med flygningene som planlagt. Heldigvis ser det i ettertid ut til at selskapet var sitt ansvar bevisst og fikk passasjerene booket inn på andre selskaper. Istedenfor en Boeing 747 som var planlagt brukt, vil ruten i begynnelsen bli operert med en Boeing 767-300 ER.

- Vi selger ikke en eneste billett før vi er helt sikre på oppstart. Til det har det vært for mye rot, sier Krabi Airlines norske agent Oddvar Sivertsen i International Travel AS til Pattaya Tidende. Han legger til at selskapet nå har fått nye koreanske eiere. Når disse legger på bordet den nødvendige kapital vil selskapet komme i gang.

Reiselivsveteranen Edgar Skjønhals, godt kjent i Pattaya og grunnlegger av Orkide Ekspressen i Norge, gikk i desember ut i avisa Arbeidets Rett og advarte mot selskapet. (tee)

(Pattaya Tidende utgave 4/2009 - 21. februar 2009)

 

Lest 836 ganger
annonse:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien

Penthouse Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Penthouse Nordic Terrace