21. februar 2009

Direkteflygning til Krabi utsatt igjen

Skrevet av 
Krabi Airlines, som i lang tid har varslet at de skal starte med direkteflygninger mellom Oslo og Krabi, har nå varslet ny dato for oppstart. Dette er femte gang flyforbindelsen er blitt utsatt. Datoen er nå satt til 2. mai. Tidligere dato var 21. februar, og kun en snau uke i forkant ble det annonsert på websidene til selskapet at starten var utsatt igjen.

Kanselleringen av selskapets oppstart i desember medførte store skriverier i norsk presse. Passasjerer som skulle feire jul i Thailand fikk beskjed om at selskapet ikke ville komme i gang med flygningene som planlagt. Heldigvis ser det i ettertid ut til at selskapet var sitt ansvar bevisst og fikk passasjerene booket inn på andre selskaper. Istedenfor en Boeing 747 som var planlagt brukt, vil ruten i begynnelsen bli operert med en Boeing 767-300 ER.

- Vi selger ikke en eneste billett før vi er helt sikre på oppstart. Til det har det vært for mye rot, sier Krabi Airlines norske agent Oddvar Sivertsen i International Travel AS til Pattaya Tidende. Han legger til at selskapet nå har fått nye koreanske eiere. Når disse legger på bordet den nødvendige kapital vil selskapet komme i gang.

Reiselivsveteranen Edgar Skjønhals, godt kjent i Pattaya og grunnlegger av Orkide Ekspressen i Norge, gikk i desember ut i avisa Arbeidets Rett og advarte mot selskapet. (tee)

(Pattaya Tidende utgave 4/2009 - 21. februar 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Thailand i Norge