annonse:
7. februar 2009

Restaurantguiden: Hvor thaiene trives best

Skrevet av 
Ruamai er en restaurant man ikke finner som turist. Men det er desto flere thaier som finner den, og de trives utmerket her til rimelige priser. Restauranten ligger langs østsiden av Sukhumvit på sydsiden av Thepprasit Road. Hvis du kjører på Sukhumvit sydover mot Sattahip vil du finne restauranten på venstre side et lite stykke etter Thepprasit Road. Ruamai betyr trebåten på thai. Restauranten er holdt i gammeldags thai stil i treverk. Med stråtak, smale tredører og utskjæringer.

Flytebrygger
Det er en stor karpedam inntil restauranten. Det svømmer masse fisk rundt i dammen. En stor del av restauranten er laget som flytebrygger på dammen. Man går på en liten landgang for å komme ut på flåten som har tak. Der sitter man inntil dammen og ser rett ned på fiskene som svømmer rundt. Man kan få kjøpt poser med fiskemat av servitørene for noen få baht. Når man kaster uti noen kuler med mat, så kommer halve dammens fisker og sloss for å få seg en munnfull.

Acacia og sour curry
Ruamai serverer thailandsk mat. På menyen finner man som så mange andre steder, side opp og side ned med varianter av thai mat. Maten er laget riktig og er smakfull. Vi spiste 'Sour curry soup with deep fried acacia and eggs' til 120 Baht, 'Fried shrimp with curry powder' til 180 Baht, 'Mixed sea food with spicy sauce' til 120 Baht og ris og agurkskiver til 10 Baht hver. Det var rikelig og godt for to personer. Vi avsluttet med en capuccino til 40 baht. Denne restauranten ville nok voert vesentlig mer populoer om den hadde ligget bedre til. Å ligge inntil Sukhumvit er ikke den beste beliggenhet man kan tenke seg. Restauranten er åpen fra 8 om morgenen til 23 om kvelden.

Alex Tovsen

(Pattaya Tidende utgave 3/2009 - 7. februar 2009)

 

Lest 810 ganger Sist redigert 10. mai 2012 - 19:17
annonse:

forsiden

Utgave 1 – 1. januar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien

Penthouse Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Penthouse Nordic Terrace

Tilbud siste 13 leiligheter
( / Leilighet selges)

Tilbud siste 13 leiligheter

Påkostet villa Bang Sarey
( / Hus til salgs)

Påkostet villa Bang Sarey

Tilbud villa Bang Sarey
( / Hus til salgs)

Tilbud villa Bang Sarey