10. januar 2009

Hvidsten vurderer sak mot Finansavisen

Skrevet av 
30. desember havnet Arne Hvidsten på forsiden i Finansavisen under tittelen ”Full stopp i Thailand”

Arne Hvidsten har ikke mye pent å si om Finansavisen for tiden.
- Dette er brudd på Vær Varsom- plakaten, vi har advokater som jobber med en sak mot Finansavisen nå, kunne Hvidsten fortelle Pattaya Tidende.
- Jeg er ikke bitter, men er lei av synsing og mening fra folk som uttaler seg via webfora. «Boligbaron skulle bygge 600 leiligheter. Byggingen har stanset, salget har stanset, og kjøpere frykter store tap» het det i oppslaget til Finansavisen. Hvidsten innrømmer at byggingen er stoppet, men sier at det skyldes helt andre årsaker. - Vi sa opp entreprenøren fordi arbeidet ikke var utført godt nok. Prosjektet har også vært gjenstand for kopiering etter at det vant en arkitekturpris.

Ansiktsløse kilder
- Omtalen av The Beach er bygget på ansiktsløse anonyme kilder som ansvarsfritt får utsette vårt leilighetskompleks i Thailand for en svertekampanje, uttalte Hvidsten til E24 nylig.
- For det første har salget ikke stoppet opp. Det ble omsatt leiligheter for 3 millioner i november, hvilket han medgir er svært lite, men langt fra en stopp. - Vi konstaterer at en del kjøpere ikke greier å betale, sa han til Finansavisen. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 1/2009 - 10. januar 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge