10. januar 2009

Merker ingen nedgang

Skrevet av 
Norske forretningsfolk vi snakker med ser ingen tegn til nedgang i turismen her. Både guesthouse, cafe og leilighetsutleie går godt for tiden.

Kurt Liland som driver Kingfisher Guesthouse i Sør-Pattaya sier at han ikke har merket noe til en nedgang som følge av den politisk uroen i Thailand. Han har stort sett kunder som kommer tilbake år for år, og han mener at ingen av disse lar seg skremme at poltisk uro, de kjenner Thailand for godt til det. - Kun folk som ikke har vært her før kan påvirkes av dette, sier han.

Byttet flyplass
Hoff Cafe i Bangsaray kan også fortelle om økende besøkstall og ingen tegn til nedgang. Svein- Erik Hoff forteller at selv under okkupasjonen av flyplassen kom det nye kunder. Disse fant vegen via militærflyplassen i Satahip, og trengte transport til Bangsaray.
– De som like å feriere her i området lar seg ikke stoppe av litt politisk uro, sier Hoff.

GigaNett øker
Giganett driver salg og utleie av leiligheter i View Talay-byggene. Vi stilte Katrine I. Johansen, som jobber med salg og markedsføring, noen spørsmål:

- Hvordan er etterspørselen
etter leieobjekter sammenlignet med årene før?
- Vi har hatt økende etterspørsel for hvert år, og i år mer enn noen gang. Spesielt er det mange barnefamilier som ønsker god standard og lett tilgang til stranden. Sesongen ser ut til å bli stadig lengre.
- Hvordan er bookingen for resten av høysesongen?
- Vi er nesten fullbooket til langt u t i mar s . Vi har noen ledige uker nå og da, så det er bare å kontakte oss, skynder hun å legge til.

Ingen avbestillinger
- Hva sier kundene om den politiske situasjonen i Thailand? - Vi har generelt hatt veldig lite reaksjoner på dette. Mange som leier av oss har vært i Thailand tidligere og vet at det ikke får noen spesiell innvirkning på ferien her i Pattaya. Vi har kun hatt et par gjester som ikke hadde vært i Thailand tidligere som hadde noen spørsmål før avreise, men vi har ikke hatt noen avbestillinger.
Det er ikke alle steder at situasjonen er rosenrød. Vi har snakket med et par forretningsdrivende som sier at de nå vil selge sine virksomheter, konkurransen er sterk og de mener at turismen er blitt svekket av den politiske uroen. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 1/2009 - 10. januar 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge