27. desember 2008

- Nordic forsetter som normalt

Skrevet av 
Tom Sætersdal har tatt over som leder av Nordic Group. Han er sønnen til Kalle Kristensen, som har vært leder siden starten i 2001.

Kalle Kristensen har møtt veggen, ifølge et rundskriv til eierne, og har trukket seg tilbake av helsemessige årsaker.
Sætersdal lovet nylig overfor eierforeningen at Nordic Group ikke skal falle i hendene på noen som ikke vil utvikle prosjektet videre etter samme lest. Men han sier at det vil måtte bli noen innskrenkninger i en periode fremover, selv om driften vil gå som normalt. Han innrømmer at manglende informasjon fra ledelsen har gitt rom for spekulasjoner.

Det har vært stor pågang av eiere som vil få registrert eierskapet på landkontoret i Pattaya. De er blitt oppfordret til å betale for registreringen selv hvis de ønsker rask registrering, og få pengene refundert av Nordic Group i ettertid.
- Når det gjelder Nordic Group generelt så er det viktig å forstå at Nordic ikke er en enhet eller et selskap, men bygd opp som flere selskaper som hver og en står på sine egne ben. Pr i dag har salgsog investeringsselskapet vårt noen utfordringer å ta stilling til, men dette ville på ingen måte forårsake en kollaps av Nordic Group eller ramme eierne som sådan, uttalte Sætersdal til Telemark Arbeiderblad tidligere denne måneden.

(Pattaya Tidende utgave 2/2008 - 27. desember 2008)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge