[ annonse ]
2. januar 2012

Lederartikkel: 5. årgang med avisdrift

Skrevet av 
[ annonse ]

Vi er inne i vår femte årgang - Thailands Tidende med forgjengeren Pattaya Tidende. Vi startet opp rett etter at bunnen hadde falt ut av eiendomsmarkedet og turister var drevet vekk grunnet politiske uro. Det var ingen lett start, men vi holdt koken, og avisen vokser nå stadig, med flere lesere og nye annonsører.



En rask opptelling fant at vi har hatt 120 forskjellige annonsører hos oss; norske, svenske, danske, finske, thailandske, tyske og engelske. Fire av dagens annonsører var med i den første ordinære utgaven, nemlig Norway Viking Village, Giganett, El Paso Steakhouse og Hoff Café. Giganett har vært å finne som annonsør i alle utgavene. Norway Viking Village og Kåres Partybar har begge annonsert i alle unntatt én utgave. Den som har satset mest på annonsering hos oss er Siam Ocean View, som har hatt en helside siden juni 2009. Takk til disse og alle dere andre annonsørene. Vi håper og tror at dere har fått god valuta for pengene, for det mangler ikke på tilbakemeldinger om at annonsering i Thailands Tidende virkelig virker.



Like viktig for avisen er de journalistene som bidrar med artikler hver måned. Uten dem ville det ikke vært noen norsk avis her. Vi satser på mye godt stoff i det nye året også.

Dag A. Ekeberg


Dag A. Ekeberg, redaktør

 

(© Thailands Tidende. Utgave 1/2012 – 1. januar 2012)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)