2. november 2012

Nytt flyselskap startet

Skrevet av 

Flynonstop heter et nytt norsk flyselskap etablert av iskrem-millionæren Espen Hennig-Olsen. De flyr fra Kristiansand.

Selskapet starter i april neste år flyvninger fra Kristiansand til ni europeiske destinasjoner. Tre av disse kan i perioder være interessante for reisende til Thailand, spesielt i perioder med høye billettpriser.

Flynonstop har allerede begynt å selge billetter, men prisene vi fant gir ingen grunn til jubel. 2006 kroner tur/retur London og 1999 kroner tur/retur Paris er ikke spesielt rimelig, men for sørlendinger som skal til Thailand kan det gi mulighet til å kjøpe rimelige billetter med utreise fra Paris, London og Berlin. Spesielt i forbindelse med høysesong, som i desember og i sommermånedene, kan det være tusenlapper å spare på å kjøpe billetter med utreise fra de nevnte byene. Det nye flyselskapet gir kanskje sørlendingene litt større muligheter. Men for de fleste blir det nok fortsatt enklest å reise via Oslo.

Fly via London

For eksempel i julehøytiden kan det være lønnsomt å kjøpe billett fra London. En billett fra Oslo 21. desember med retur 2. januar koster 13.725 kroner med Egyptair og 14.474 med KLM. En kombinasjon av SAS og Austrian er enda dyrere.

Reiser du fra London samme dato kan du med en reisetid på drøyt 14 timer ut og 16 timer tilbake fly med China Southern Airlines for 8854 kroner. Legger en på 2000 kroner for en tur/retur billett Kristiansand - London, sparer en cirka 4000 kroner. Med litt planlegging og tidlig kjøp av billetter kan en få flybillett til London ned mot tusen kroner tur/retur med SAS. Det kan med andre ord være en hel del å spare hvis en har tid til å reise via London. Det er denne muligheten som nå blir enda mer aktuell for sørlendinger når de nye flyrutene starter.

Dessverre for thailandsfarere skal Flynonstop fly på London City Airport, ikke Heathrow, hvor de fleste forbindelsene til Bangkok er å finne. Det betyr at man må legge inn tid til kjøring i London.

(Thailands Tidende utgave 9/2012 - 1. november 2012)

 

Lest 1354 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 3-2017 (1. mars):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien

Vil leie leilighet i Pattaya
( / Tjenester)

noimage

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Toyota Avanza 1.5 S 2007
( / Til salgs)

Toyota Avanza 1.5 S 2007